×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 2. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 20:30

De fleste kender Charlotte Bircow som Danmarks fitnessdronning med de legendariske ”Balder af stål”, men i forsommeren 2011 blev hun ramt af brystkræft. Dermed blev både hendes identitet og selvopfattelse i høj grad udfordret, og det samme gjorde i øvrigt hendes balder, som kort efter diagnosen kunne fejre 50 års fødselsdag.

Charlotte Bircow fastholdte dog sit positive livssyn, et stærkt ”forbrug” af motion og mental træning, og kom på den måde hurtigt tilbage i topform – både mentalt og fysisk.

Få i dette autentiske foredrag en række af de metoder og tricks, som Charlotte selv har benyttet hele livet igennem for at blive et stærkt og lykkeligt menneske. Følg hendes personlige historie gennem livets op- og nedture i et liv, hvor hun konstant har sværget til en proaktiv adfærd frem for en reaktiv, og hvor hun har fokuseret på løsningen frem for problemet.

Charlotte sætter i foredraget fokus på, hvordan sundhed i både tanke og krop, skaber stort konkret overskud og glæde i hverdagen – selv når det ser sortest ud, og forandringens vinde blæser.

Foredraget ”Sådan skaber du medvind, selv i den strideste modvind!” handler meget lidt om sorgen og tvivlen forbundet med sygdommen – og langt mere om at overkomme den og blive sund og rask igen. Om hvordan man slipper bekymringerne og bruger de rigtige gear til at komme positivt og stærkt op ad bakken.

Foredraget holdes af Charlotte Bircow - foredragsholder, sundheds– og livsstilsekspert og kendt bl.a. for fitnessprogrammer og sin kamp mod kræften.

Sted
Sognehuset
Pris
Fri entré, kaffe 30 kr.